Shikojeni dallimin e kamerës së iPhone 8 dhe Samsung S8 (VIDEO)
Ka lindur një konkurrencë e madhe mes dy gjigantëve, Apple e Samsung për dy modelet e fundit, Samsung 8 dhe iPhone 8. Dy modelet janë fantastike, por që kanë përparësitë në raport me njëri tjetrin.

Konkurrencë e madhe gjithmonë mes tyre mbetet tek kamera profesionale.

iPhone pretendon se ka shpikur modelin me kamerën më të mirë ndonjëherë ndërsa Samsung e krahason kamerën e saj të S8 me atë të një aparati profesional.

Për t'i dhënë fund kësaj dileme, shikojeni videon dhe bëjeni dallimin.
Shtuar më 01/10/2017, ora 08:48

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori