Shefi lejon punonjësin ta qëllojë me AK-47 (VIDEO)
Reklama e mirë shet mallin thuhet por që do shkonte puna deri në këtë pikë askush nuk e kishte menduar. Shefi i një kompanie për xhamat anti-plumb ka marrë një hap ekstrem për të demonstruar cilësinë e produktit që tregtohet prej tij.

Drejtori ekzekutiv i firmës amerikane Teksa Armoring, Trent Kimball është ulur pas xhamit dhe një punonjës tjetër i firmës qëllon me një armë AK-47 për të treguar se plumbi nuk e depërton xhamin. Të gjithë këtë ai e ka xhiruar dhe videon po e përdor si reklamë.

“Ky është AK-47, sot do të qëlloj shefin tim. Mos e provoni këtë në shtëpi”, thotë punonjësi para se të shkrepi armën.

Firma Teksas Armoring ofron mbrojte për personat VIP dhe automjete në zonat e luftimit. /albeu.com/

Shikoni videon:


http://www.thesun.co.uk/sol/swf/vidobj/sunplayer.swf?embedCode=RqaXVyMjq-q_HR1AP7drgTm_GQHmuWAW&xmlDir=http://www.thesun.co.uk/sol/swf/vidobj/xml/sun&links=http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/video/news/3790854/Boss-gets-shot-at-with-an-AK-47.html&share=true" bgcolor="#000000" width="480" height="324" name="Sun player" align="middle" play="true" loop="false" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" type="application/x-shockwave-flash" flashvars="&embedCode=RqaXVyMjq-q_HR1AP7drgTm_GQHmuWAW" pluginspage="http://www.adobe.com/go/getflashplayer">
Shtuar më 02/09/2011, ora 18:37

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori