"Rënia" e Facebookut, më e keqja e katër viteve
Facebook
Rjeti social më i madh në botë Facebook, njofoti se kurrë më shumë se këtë herë nuk ka pësuar, dhe se kjo ka qenë mbyllja më e keqe në katër vitet e funksionimit.

Inxhinierët e Facebookut thonë se ishte vetëm një "krisje" në softuer (asgjë e rëndësishme), kur ne na kanë ardhur më miliona e-maile për problemin dhe shumica thoshin ''Close forever Facebook'' (mbylleni Facebookun përgjithmonë), dhe ndoshta Facebooku do të ishte mbyllur por inxhinierët e fiksuan problemin në softuer dhe tani çdo gjë është në rregull.

Miliona njerëz kanë postuar komente në lidhje më mbylljen e Facebookutblogjet personale, blogjet informative dhe më së shumti në Twitter.

Inxhinieri kryesor i Facebook-ut Robert Johnson kërkoi falje për të gjithë ata përdorues që nuk mund të lidheshin.

Shumica e njerëzve që nuk mund të lidheshin janë përballur më shkrimin:

Service Unavailable - DNS failure
The server is temporarily unable to service your request. Please try again later.

Reference #11.2614434d.1285274890.26a9e53c


Në fund, Johnson deklaroi se pas kthimit të Facebookut në gjëndje normale, ata do të kujdesen një mijë herë më mirë së më parë për Facebook.(albeu.com)
Shtuar më 25/09/2010, ora 10:50

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori