Për shkak të cyberkrimit në SHBA arrestohen 150 persona
Albeu.com
Autoritet juridike të SHBA-së kanë bërë të ditur se janë arrestuar më shumë se 150 persona si rezultat i kampanjës kombëtare kundër mashtruesve online dhe cyberkriminalitetit të llojeve tjera.Autoritet juridike të SHBA-së kanë bërë të ditur se janë arrestuar më shumë se 150 persona si rezultat i kampanjës kombëtare kundër mashtruesve online dhe cyberkriminalitetit të llojeve tjera.
Aksioni i quajtur “Web Snare”, ka për qëllim goditjen e kriminalitetin ekonomik online, mashtrimeve, softvare ilegale, nërhyrjeve kompjuterike dhe llojeve tjera të kriminalitetit online.
Për shkak të humbjeve të cilat arrijnë qindra milionë dollarë autoritet kanë paralajmëruar një luftë edhe më të ashpër kundër këtij lloji kriminaliteti, ndërsa janë paralajmëruar edhe dënim më burgim për kryesit e veprave të lartpërmendura.
Shtuar më 22/03/2005, ora 21:06
Tage: arkiv

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori