Një karikues i veçantë për iPhone
Doni një karikues të shpejtë për iPhoni-n tuaj?Infinity Cell sjell karikuesin i cili funksionon nëpërmjet lëvizjes së trupit të përdoruesit për të prodhuar elektricitet. Infinity Cell është një pajisje drejtkëndore e prodhuar me printer 3D dhe ka përmasat e një pakete cigareje. Pajisja lidhet me iPhone me anë të një kablli.

Në qoftë se ju e tundni Infinity Cell për 30 minuta, kjo gjë do të siguronte energji të mjaftueshme për të karikuar iPhone me 20%. Në qoftë se Infinity Cell tundet për 3 orë kjo do të mjaftonte për të siguruar karikim të plotë. Pajisja mund të përdoret vetëm me iPhone 4 dhe iPhone 4s. /albeu.com/
Shtuar më 27/04/2013, ora 16:50

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori