Microsoft emëron tre presidentë të rinj
CEO Microsoft, Ballmer
Shefi Ekzekutiv i Microsoft">Microsoft Steve Ballmer ka dorëzuar bizneset e Office, telefonave dhe lojrave tre presidenteve dhe ka vendosur të ndajë lojrat dhe telefonat në njësi të veçanta.

Microsoft">Microsoft njoftoi ndryshimet e emërimeve të ekzekutivit dhe i ka postuar e-mail Ballmer-it listën e të punësuarve të kompanisë që mbulon.


Ata që kishin qenë duke pritur Presidentin e Windows Steven Sinofsky për të marrë Biznesin e Mobile Communications - siç eshte thene për muaj - do të jenë të zhgenjyer. Ballmer emëroi Andy Lees President të ri te Biznesit Mobile Communications.

Ballmer emëroi Don Matrick President të Biznesit te Muzikes Interaktive. Deri në dorëheqjen e Presidentit Robbie Bach, Microsoft">Microsoft kishte kombinuar bizneset celular dhe lojrave në Divizionin e Kulturë dhe Pajisjeve. Ballmer kishte qenë në krye të Kulturës dhe Pajisjeve.

Ballmer gjithashtu emëroi Kurt DelBene President të ri të Divizionit të Biznesit të Microsoft">Microsoft, grupi që ka përfshirë Office, SharePoint dhe ERP Microsoft">Microsoft dhe CRM Apps. DelBene merr vendin e Steven Elop, i cili kohët e fundit u largua nga Microsoft">Microsoft për të kandiduar te Nokia. Ballmer gjithashtu ishte në krye të Divizioni të Biznesit Microsoft">Microsoft për një kohë të shkurtër para se të emëronte DelBene si shefi i ri.

Që nga dita e sotme, Microsoft">Microsoft tani ka gjashtë presidentë: Lees, Mattrick, DelBene, Sinofsky, Server & Tools shefi Bob Muglia dhe udhëheqësi i shërbimeve online Qi Lu.
Shtuar më 02/10/2010, ora 18:51
Tage: Microsoft

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori