Më në fund lançohet Firefox 4 (VIDEO)
Firefox 4
Siç shihet, Mozilla ka qenë duke u marrë kohëve të fundit duke mbushur serverët e vet FTP me versionin e fundit të shfletuesit Firefox. Versioni final i shfletuesit Firefox 4 tashmë është i gatshëm për shkarkim.

Në këtë version për të cilin është folur aq shumë, janë bërë disa përmirësime të dukshme dhe disa prej tyre që e karakterizojnë atë janë këto:

* Ndërfaqe e re e ridizajnuar për përdoruesin
* Makina JaegerMonkey JavaScript
* Përshpejtim harduerik
* Veçorinë e ndërtuar të sinkronizimit
* Mbështetje për HTML5, CSS3 dhe WebGL


Shikoni videon:

Shtuar më 22/03/2011, ora 18:47

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori