Ja si të ndaloni opsionin "seen" në Facebook (FOTO LAJM)

Facebook është kthyer në një rrjet të rëndësishëm për të shkëmbyer biseda me njëri-tjetrin është e rëndësishme që ne të kemi një llogari dhe do të kemi kontakt me një grup të gjërë njerëzish.

Tashmë bisedat kanë zënë një vend të çuditshëm në vitin 2015, të cilat fillojnë, por nuk përfundojnë me ditë apo me javë të tëra, një efekt anësor i kësaj është se disa prej nesh kemi dëshirë që të marrim përgjigje nga dikush sapo ta lexojë mesazhin.

Që me lançimin e funksionit "seen", çdo përgjigje është bërë më e mërzitshme, por nëse doni që të shpëtoni atëherë ekziston një mënyrë e re për të ndalur funksionin "seen", në mënyrë që të tjerët të mos e dinë nëse e keni lexuar apo jo mesazhin.

Aplikacioni Unread është dhe ai që ju vjen në ndihmë në mënyrë që miqtë tuaj të mos e kuptojnë nëse ju e keni parë apo jo sms e tyre.Ky aplikacion e bën të njëjtën gjë, përveç se nuk mund ta përdorni atë për të dërguar mesazhe, por vetëm për t'i kontrolluar ato. /albeu.com/

Shtuar më 23/04/2015, ora 11:45

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori