Ivan Brezak Brkan, "aristokrati i internetit" është folësi i radhës në AllWeb Albania 2017
Folësi i radhës në Konferencën e Marketingut Dixhital është Ivan Brezak Brkan!

Ivan është themeluesi dhe redaktori i Netokracija.com, i cili e filloi karrierën e tij të gazetarisë teknologjike duke shkruar për TechCrunch dhe revista të ndryshme teknologjike / biznesi kroate, por gjithashtu këshilloi kompani si Microsoft dhe Kolektiva për praninë e tyre në internet.

Forbes e ka quajtur atë “aristokrati i internetit” në çështjen e saj të veçantë “Gjenerata 2013“. Ivan ka qenë gjithashtu një mentor dhe këshillues startupi në Hubraum, Seedcamp, Eleven, Shift Split, How to Web dhe të tjerë, si dhe drejtor i konferencave RockPaperStartups dhe OMGcommerce të Netokracija. Ivan është anëtar i komisionit të ri të medias të Komitetit Olimpik Kroat.

AllWeb është Konferenca e parë e Marketingut Dixhital në Tiranë. Organizohet që nga viti 2012 në Shkup duke mirëpritur në skenën e saj folës profesionistë nga kompani që përfaqësojnë marka të mirënjohura ndërkombëtare.

Ky është viti i dytë që AllWeb mirëpret në Tiranë folësit më të mirë nga e gjithë bota për të vënë në dukje mjedisin gjithnjë e në ndryshim të marketingut dixhital.
Shtuar më 20/09/2017, ora 12:01

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori