Faqet e internetit më të vizituara në botë
Pëlqej
Doni të dini disa nga faqet e internetit më të vizituara në mbarë botën. Mark Graham dhe Stefano De Sabbata kanë realizuar mjë hartë të numrit më të madh të klikimeve duke u bazuar në të dhënat e Alexa-s.

Në Amerikë dhe Europë Facebook dhe Google janë të faqet më të klikuara. Ndërsa Baidu është i njohur si motori i kërkimit më i përdorura në Kinë, e cila aktualisht është shtëpia për popullsinë më të madhe në botë të Internetit, me më shumë se një gjysmë miliard përdoruesit.


Territoret e mbetura që iu kanë rezistuar kompanive të mëdha përfshijnë Yahoo! Japan në Japoni (në partneritet me Softbank) dhe Yahoo! në Tajvan (pas blerjes së Wretch).
Shtuar më 05/10/2013, ora 16:30
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori