Disa sekrete të përdorimit të kompjuterit!
Ju është mërzitur kompjuteri nga përdorimi i përditshëm? Po ju tregojmë disa sekrete që e bëjnë kompjuterin tuaj më interesant.

Me siguri që shumicën e gjërave të mëposhtme nuk i keni ditur!

Fillojmë ...


E para, për të fshirë një fjalë menjëherë, shtypni CTRL dhe më pas BackSpace:


E dyta, kalkulatori i kompjuterit tuaj është më i avancuar se ç'mendoni ju:


Tre, ju mund të shihni lehëtisht fjalëkalimin në Facebook:


Katër, mund të përdorni Notepad online


Pesë, kur klikoni www.albeu.com në browser, ju hapet kjo faqe :)

Shtuar më 26/10/2015, ora 15:48
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori