Dhjetë pranvera WordPress në Open Labs
Pas evenimenteve të vazhdueshme i bashkohemi iniciativës botërore për festimin e 10 vjetorit të platformës WordPress. Më specifikisht këtë të shtunë në Open Labs festohet me prezantime, seminar dhe bisedë mbi një nga platformat me kod burimor të hapur më të njohura në botë.
Shtuar më 25/05/2013, ora 11:31

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori