Cila kafshë është më e shpejtë se Lamborghini? (FOTO)

hpejtësia e startit të Getopardit kur futen në gjah shkon deri në 64 km/h, ndërsa mund vrapojnë deri në 112km/h./

Getopardi është kafshë që ndodhet në Afrikën lindore dhe jugore dhe disa gjenden edhe në Iranë. Disa nga karakteristikat që e mbulojnë këtë kafshë të shpejtë janë si: kanë trup të hollë, gjoks të thellë, kokë të vogël.

Janë të mëdha 70-90 cm dhe peshojnë përafërsisht 21-72 kg. Janë më të gjatë se leopardi dhe më i vogël se një luan, raporton Periskopi.

Një automjet Lamborghini Gallardo, shpejtësinë prej 0-45 milje e mbërrin për 2.8 sekonda. Kurse një getopard është i aftë ta bëjë vetëm për 2 sekonda.
Shtuar më 02/09/2017, ora 17:02

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori