Celulari nuk sjellë tumorin e trurit
Shkencëtarët thonë se asnjë studim i deritanishëm nuk e konfirmuar shfaqjen e gliomës në tru si pasojë e përdorimit të telefonave celularë, megjithatë ata paralajmërojnë që të kihet kujdes dhe të reduktohet përdorimi i telefonave në jetën e përditshme.

“Nuk mund të themi se përdorimi i telefonave celularë nxit shfaqjen e gliomës në tru. Telefonin celular nuk është mirë ta përdorim si lojë ose si gjësend për argëtim. Duhet të kihet kujdes, sidomos të mos mbahen telefonat celularë në dhomën e gjumit” , kane deklaruar studiuesit.
Shtuar më 29/05/2012, ora 16:25

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori