Brenda një muaji, MySpace humb 10 milionë antarë
Myspace.com
Fundosja e websajtit social të parë dhe më të popullarizuar dikur po vazhdon dhe, sipas të dhënave të fundit, vetëm në janar ka humbur madje 10 milionë shfrytëzues.

Kjo po ndodh me gjithë ridizajnimin e kryer kohë më parë, ndryshimin e orientimit dhe të gjitha përpjekjet e News Corp që të ruajë vizitshmërinë aktuale - numrin e vizitave dhe pastaj të provojnë t’ia shesin dikujt.

Sipas të dhënave të comScore, numri i shfrytëzuesve të regjistruar nga 73 milionë ka rënë në 63 milionë.

Thuhet se AOL dhe Yahoo janë të interesuara për ta blerë, por tani për tani nuk ka asgjë të prekshme në këtë plan.
Shtuar më 30/03/2011, ora 11:42

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori