Apple jep zgjidhjen për problemet me iPhone 6 dhe 6 Plus: Ja linku!
Pas ankesave të humbjes së disa shërbimeve të smart phone-it nga shkarkimi i programit iOS8.0.1, Apple sapo ka shpjeguar teknikën për shmangien e këtij problemi momentalisht ndërkohë që po punohet për hedhjen e një versioni tjetër për rregullimin përfundimtar.

Pritet që në ditët në vazhdim Apple të hedhë versionin iOS 8.0.2 në mënyrë që t’u mundësojë përdoruesve të iPhone 6 dhe 6+ që të rregullojnë problemet që kanë hasur këto ditë.

Por si mund ta kalojnë ata për momentin këtë problematikë? Apple sugjeron që kjo të bëhet nëpërmjet iTunes duke përdorur linkun:
http://support.apple.com/kb/HT6487

Megjithatë, duhet që përdoruesit të kenë bërë update versionin e fundit të iTunes në mënyrë që kjo të funksionojë.
Shtuar më 26/09/2014, ora 10:19
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori