Angry Birds programi më popull për iPhone
Loja Angry Birds (Zogjtë e inatosur) është programi më popullor i iPhone. Loja e cila mund të luhet në të gjithë telefonat e zgjuar ka tërhequr më shumë vëmendjen e përdoruesve të telefonave iPhone për vitin 2011 tregojnë të dhënat.

Facebook mbetet programi pa pagesë më i shkarkuari. Ndërsa Tëitter, Skype dhe eBay plotësojnë 10 programet e para.

Kurse BBC's iPlayer qëndron në vendin e parë sa i takon programeve pa pagesë për iPad. /albeu.com/

10 programet me pagesë më popullore për iPhone për 2011:

1. Angry Birds
2. WhatsApp Messenger
3. Angry Birds Seasons
4. Cut The Rope
5. Fruit Ninja
6. Angry Birds Rio
7. Doodle Jump
8. Tiny Wings
9. TuneIn Radio Pro
10. Where's Wally? In Hollywood

10 programet më popullore pa pagesë:

1. Facebook
2. Skype
3. Tëitter
4. iBooks
5. Viber
6. eBay
7. Angry Birds Rio Free
8. National Lottery Official App
9. BBC News
10. Bubble Shooter Free

10 programet me pagesë më popullore për iPad:

1. Pages
2. GarageBand
3. Angry Birds HD
4. Scrabble
5. Angry Birds Seasons HD
6. Angry Birds Rio HD
7. Numbers
8. Fruit Ninja HD
9. Monopoly
10. Keynote

10 programet më popullore pa pagesë për iPad:

1. BBC iPlayer
2. iBooks
3. Mr Giggle HD Lite
4. ITV Player
5. 4oD Catch Up
6. Mr Giggle 2 HD Lite
7. eBay
8. Skype
9. Angry Birds HD Free
10. Calculator
Shtuar më 09/12/2011, ora 13:13

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori