Alfabeti Shqip tani edhe në Android
Pas debutimit të suksesshëm për iOS, Alfabetit Shqip do të përdoret tashmë në Android. Sipas Koha Ditore pas debutimit në iOS për iPhone dhe iPad, Alfabeti Shqip është shkarkuar mbi 20,000 herë anembanë botës dhe është bërë mjaft i njohur në mesin e fëmijëve, kurse kohë më parë Trigonom ka lansuar edhe një verzion të këtij aplikacioni për Alfabetin Gjerman me parim të ngjashëm por me fokusim të mësimi i Gjuhës Gjermane, ndërkaq shumë shpejt pritet edhe debutimi i versionit në Gjuhën Angleze.


Për ta shkarkuar Alfabetin për Android klikoni këtu: https://play.google.com/store/apps/details?id=al.trigonom.alfabeti&hl=en
Shtuar më 27/02/2014, ora 17:13

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori