5 gjëra që ndoshta nuk e dinit se mund t'i bënit në WhatsApp (FOTO LAJM)

T’i kthesh përgjigje një mesazhi specifik në grup chati
Mbani shtypur mesazhin të cilin doni ti përgjigjeni dhe më pas zgjidhni opsionin replay si në foton e mëposhtme.
WhatsApp është platforma më e fuqishme e shkëmbimit të mesazheve.
Përditësimet e fundit të platformës do ju lehtësojnë punën e mesazheve që dërgoni, kryesisht për ato në grupe chati.

Së fundmi, WhatsApp me përditësimin e ri solli qindra emoji të reja në chatet tuaja, video telefonata, por edhe suportin për Giff-s.

Megjithatë ka disa gjëra që më siguri ju ende nuk dini ti shfrytëzoni në bisedat tuaja.
Shtuar më 21/02/2017, ora 23:59

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori