Patentat u bllokuan disa muaj, KËTU gjeni emrat dhe datat për t'i tërhequr në të gjitha rrethet
Ngërçi me patentat e reja ka marrë fund. Pas muajsh të tërë ngërç vetë DPSHTRR ka publikuar në mënyrë periodike listat për ata që mund të paraqiten të tërheqin lejen e drejtimit sipas datës kur kanë aplikuar.

Në një njoftim në faqen e saj DPSHTRR ka renditur një listat sipas qyteteve dhe datës së aplikimit ku disa datojnë nga marsi I këtij viti dhe më të fundit I përkasin qershorit.

Për çdo rast DPSHTRR ka bërë të qartë se për çdo problem mund të merrni zgjidhje nga institucioni duke iu shkruar në email.

Ngërçi në fjalë ka nisur që nga marsi ku qytetarët nuk kanë mundur që të marrin në kohë lejen e drejtimit.

"DPSHTRR, Drejtoria e Targave dhe e Shtypshkrimeve publikon Listën e Lejeve të Drejtimit gati për tu tërhequr nga qytetarët.

Renditjen do ta gjeni sipas rrethit përkatës dhe datës së aplikimit.

Falënderojmë qytetarët për bashkëpunimin dhe i ftojmë që ti drejtohen me e-mail institucionit për çdo ankesë, parregullsi apo sqarim në adresën; [email protected]", -thuhet në njoftimin e DPSHTRR.

Emrat dhe datat për t’I tërhequr në çdo rreth I gjeni duke klikuar KËTU
Shtuar më 04/07/2018, ora 16:58
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori