Zgjedhjet 2013, KQZ cakton vendndodhjen e qendrave të votimit
Pëlqej
Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve shqyrton sot projekt-vendimin për mënyrën e bashkimit të qendravevotimit, caktimit të vendndodhjes së tyre dhe përgatitjen e hartës së njësisë së qeverisjes vendore për zgjedhjet parlamentare të vitit 2013.Ky projekt-vendim ka për qëllim të përcaktojë rregullat, që duhet të ndiqen nga organet e qeverisjes vendore, gjatë procesit të ngritjes së qendravevotimit, bashkimit të tyre dhe përgatitjes së hartës së njësisë së qeverisjes vendore për zgjedhjet. /albeu.com/
Shtuar më 12/12/2012, ora 09:20
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori