Zbardhet struktura e re e policisë
Zbardhet struktura e re e policisë. Struktura e re, e cila në fakt isht kthim 8 vite pas në strukturën e vititn 1999 me 2 zëvendësdrejtorë të përgjithshëm, të paktën ka mundur të ruaj zëvendësdrejtorin dhe departamentin e hetimit nga shkrirja.

Organograma e re e Policisë së Shtetit ndryshon edhe formën e komandimit duke e centralizuar si një piramidë të mirëfilltë me një drejtor të përgjithshëm që ushtron kompenca të plota ndaj strukturave të hierarkisë nga lart poshtë. Ndryshe nga struktura me 5 zëvendësdrejtor të përgjithshëm, ku drejtori ishte pak a shumë administrator dhe detyrat dhe përgjegjësitë i takonin zëvendësdrejtorëve të linjave. Në draftin e reformës në polici ndarja territoriale do të qëndrojë të jetë me 12 drejtori Qarqesh.
Shtuar më 10/10/2013, ora 17:12

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori