Zbardhet pasuria, bashkëshortja fiton më shumë para se Basha (DOKUMENT)

Në familjen e kreut të opozitës, Lulzim Basha peshën më të madhe të të ardhurave financiare, të paktën për vitin 2018">2018, e mban bashkëshortja e tij, Aurela Basha.

Në deklaratën e pasurisë për vitin 2018">2018 të dorëzuar në ILDKPI, kryedemokrati Basha deklaron si të ardhura të veta vetëm pagën si deputetë dhe të ardhurat nga mbulimet e shpenzimeve të karburantit dhe telefonisë celulare që paguhen po nga Kuvendi, raporton tirananews.al. Kështu, Basha ka deklaruar për vitin 2018">2018 një shumë prej 1335462 lekësh të ardhura nga paga dhe afro 535 mijë lekë të rinj si pagesë për mbulimin e karburantit dhe telefonit.

Ndërkohë që për të 2018">2018 ka qenë një vit me ardhura relativisht të ulëta, kjo nuk mund të thuhet për bashkëshorten e tij, Aurela Basha. Ajo ka siguruar afro 55 mijë euroardhura për 2018">2018 nga puna.

Më konkretisht bashkëshortja e Bashës ka deklaruar 32.705 euroardhura nga paga si drejtore programesh në EWCP dhe 22664 euroardhura nga rikalkulimi i shërbimit të taksave, raporton tirananews.al.

Deklarata e pasurisë e Lulzim Bashës:

ardhura nga paga si deputetë në Kuvendin e Shqipërisë nga data 1 janar 2018">2018 deri më 31 Dhjetor 2018">2018 – 1335462 lekë

ardhura nga mbulimi i shpenzimeve të telefonisë së Kuvendit të Shqipërisë – 204.000 lekë

ardhura nga mbulimi I shpenzimeve të karburantit nga Kuvendi I Shqipërisë – 330176 lekë

ardhura nga paga e bashkëshortes si drejtore programesh në EWCP nga 1 Janari 2018">2018 deri në 31.12.2018">2018 – 32.705 euro

ardhura nga rikalkulimi I shërbimit të taksave të bashkëshortes në pozicionin si Drejtore Programesh në EwCP për vitet 2014-2017 – 22664 euro./tirananews.al.
Shtuar më 23/05/2019, ora 19:38
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori