Yuri Kim takon Vitore Tushën: Përgjegjësi për çështje të rëndësishme
Ambasadorja amerikane, Yuri Kim ditën e sotme ka takuar kryetaren në detyrë të Gjykatës Kushtetuese.

Znj.Kim shkruan se tashmë Vitore Tusha e cila është dhe kryetare e KED ka përgjegjësinë të drejtojë GJykatën Kushtetueseshqyrtimin e çështjeve të rëndësishme.

Ajo shpreh mbështetjen e fortë të SHBA që Reforma në Drejtësi të japë rezultatet e pritura.

STATUSI NGA AMBASADORJA AMERIKANE

Unë u takova me gjyqtaren Tusha për ta falënderuar atë për udhëheqjen e qëndrueshme dhe të mençur të KED, e cila bëri të mundur që Gjykata Kushtetuese të bëhet funksionale. Tani, ajo ka përgjegjësinë të drejtojë GJK-në në shqyrtimin e çështjeve të rëndësishme.SHBA do të vazhdojë mbështetjen e saj të fortë në mënyrë që Reforma në Drejtësi të japë rezultate.

Shtuar më 19/01/2021, ora 15:38

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori