Vlora përgatitet për çeljen e sezonit turistik
Një javë nga çelja e sezonit turistik, Bashkia e Vlores ka nisur punen për pastrimin dhe rehabilitimin e plazheve publike. Tre jane plazhet ranore kryesore te shtrira ne nje vije bregdetare prej 5 km. Plazhi i vjeter, plazhi te Akademia e Marines dhe plazhi tek Uji i Ftohte.


Brenda ketij afati, duhet bere jo vetem sistemimi por dhe permiresimi i sinjalistike.
Shtuar më 03/05/2014, ora 12:08

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori