Vendimi i AKP: Urdhërohet bllokimi i faqeve online për të rritur! (FOTO LAJM)

Me kërkesë të Prokurorisë së Tiranës, Autoriteti i Komunikimeve Elektronike dhe Postare ka kërkuar nga kompanitë që ofrojnë shërbime interneti që të heqin rreth 17 video me përmbajtje pornografike.

Nëpërmjet një vendimi që mban datën 14 prill 2020, ky Autoritet kërkon bllokimin e menjëhershëm të aksesitfaqeve përkatëse nga kompanitë e shpërndarjes së internetit.

Nuk bëhet fjalë për vetë faqen, por vetëm për disa postime që me sa duket “personazhet” janë shqiptarë

Shtuar më 15/04/2020, ora 22:05

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori