Ulet deficiti tregtar
Instat
Alma Mezini specialiste e tregtisë me jashtë pranë INSTAT deklaroi se për muajin shkurt ka pasur një rritje të eksporteve me 35.7 përqind dhe si rezultat ulje të deficitit tregtar. Rritjen më të madhe me rreth 97.7 përqind ka patur nëngrupi i energjisë, lëndëve djegse dhe mineraleve.

Sipas INSTAT në krahasim me janarin e 2011 rritje me 4.1 ka pësuar edhe importi i mallrave me akcizë. /albeu.com/
Shtuar më 24/03/2011, ora 15:27

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori