U jepet lamtumira anëtarëve të familjes Greku
U përcollën në banesën e fundit 3 pjetarët e familjes Greku.

Pëllumb Greku, Celnike Greku dhe Saimir Greku iu dha lamumira në orën 13:00 të diës së sotme.

Sot iu dha amtumira dhe 6 pjesëtarve të familjes Cara në Thumanë.

Qindra qytetarë i janë bashkuar ceremonive për dy familjet që zhvillohen pranë çadrave të ngritura në këtë zonë.


Shtuar më 29/11/2019, ora 15:07

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori