U arrestua për vjedhje në Spanjë, gjykata i sekuestron apartamentin
Gjykata e Kurbinit ka vendosur sekuestro për një apartament në Tiranë, në emër të Gjon Gjezaj, i arrestuar në Spanjë për vjedhje dhe pastrim parash.

“Ne baze te informacionit policor dhe te dhenave nga autoritetet spanjolle, prokuroria Kurbin ka kryer hetimet per pastrim te produkteve te vepres penale.

Ne baze te veprimeve proceduriale, jane zbuluar tre kontrata porosie per blerje apartamentesh ne Tirane, me vlere totale rreth 130 mije euro”-njofton prokuroria.

Gjithesesi, nga hetimi rezultoi se prone faktike eshte vetem nje apartament, me vlere 41.800 euro ne zonen e Kasharit ne Tirane.

Ndersa dy kontratat e tjera te porosise i referohen dy apartamenteve, te cilat nuk ekzistojne, pasi firma e ndertimit ka falimentur.

Per kete arsye, nuk kishte mundesi efektive per te bere sekuestro, pavaresisht se ne kontratat e porosise per keto dy apartamente rezulton se jane kryer pagesat perkatese.

Prokuroria e Kurbinit ka nisur hetimin per kete rast ne muajin Mars 2017. /albeu.com/


Shtuar më 15/09/2017, ora 13:24

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori