Truprojë 24 orë për Luneda Sufalin
Me kërkesë të Kryeministrit Rama, në mbledhjen e sotme është vendosur që për Drejtoreshën e Njësisë së Mbikëqyrjes të Lojërave të Fatit, Luneda Sufali të vihet në dispozicion një eskortë policore gjatë 24 orëve.

Kjo eskortë do të organizohet nga Ministria e Punëve të Brendshme. Një masë e tillë siguri ndërmerret për t'i ofruar zonjës Sufali të gjithë mbrojtjen e nevojshme në përmbyshjen e detyrës së saj dhe parandaluar çdo kanosje apo rrezik të

mundshëm. Krahas Drejtoreshës së Tatimeve dhe Doganave, Luneda Sufali ishte një emërim surprizë i Kryeministrit Rama. /albeu.com/
Shtuar më 25/10/2013, ora 16:05

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori