Tranzicioni nuk mund të jetë justifikim
Lëvizja Europiane në Shqipëri (EMA) në kuadër të projektit “Rritja e demokracisë pjesëmarrëse në nivel vendor përmes edukimit të të rinjve dhe përfshirjes së tyre në qeverisjen vendore” organizoi në universitetin e Vlorës “Ismail Qemali”të parin leksion në serinë e leksioneve publike.

I ftuar special në këtë aktivitet ishte Shkëlqesia e Tij Z. Henk G. C. Van Den Dool, Ambasadori i Mbretërisë së Vendeve të Ulëta në Shqipëri. Të pranishëm në këtë leksion ishin studentë, stafi akademik i Universitetit të Vlorës, përfaqësues të shoqërisë civile si dhe media lokale. /albeu.com/
Shtuar më 17/03/2011, ora 15:15

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori