Topi apelon për ndihmë ndaj zonave të izoluara
Presidenti Bamir Topi
Presidenti i Republikës Bamir Topi ka kërkuar nga institucionet dhe aktorëve politkë të bashkëpunojnë në përballimin me sukses të kësaj situate emergjente që është krijuar si pasojë e reshjeve të dendura të dëborës.

“Në një demokraci dhe shoqëri të lirë nuk ka asgjë më prioritare dhe më të rëndësishme sesa jeta e qytetarëve dhe siguria e tyre” ka theksuar Topi ndërsa ka vlerësuar punën e drejtuesve të pushtetit vendor për t’iu ndodhur pranë qytetarëve.


Ndërsa nuk ka lënë pa përmendur edhe punën e të gjithë strkturave shtetërore. Ai nxiti autoritetet qëndrore e vendore të vazhdojnë komunikimin intensiv midis tyre, për koordinimin në kohë dhe me efektshmërin ë e duhur të masave të emergjencës, për tu ardhur në ndihmë sidomos zonaveizoluara si dhe familjeve që janë në kufijtë e mbijetesës. /albeu.com/
Shtuar më 14/02/2012, ora 12:19

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori