Krimet e Rënda lënë në burg pa afat Klement Balilin
Tokat në bregdetin e Vlorës, nën hetim 7 përsona
Pëlqej
Njesia Task Forcë në Policinë e Shtetit identifikon afro 100 hekarë tokë me probleme dokumentacioni në vijën bregdetare të Vlorës.

hetim 7 persona, zyrtarë dhe përfitues të pronave. Nga hetimi rezulton se kanë mangësi përsa i përket pronësisë

Task forca ka analizuar të gjitha veprimet e kryera në 16 vite nga personat nën hetim

Dhjetëra pronarë të ligjshëm kanë depozituar ankesa te platforma e bashkëqeverisjes shkruan ora news.

Ndërkohë burime policore kanë shprehur dyshime se disa nga përfituesit e paligjshëm janë edhe zyrtarë të lartë në fushën e drejtësisë, si gjykatës apo prokurorë. /albeu.com/
Shtuar më 17/04/2018, ora 10:52
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori