Tërmeti në vend, mbyllet trafiku tek Mbikalimi i Shkozetit
Autoritetin Rrugor vendos të mbyllë trafikun tek Mbikalimi i Shkozetit.

Ky vendim u mor pas tërmeteve të përsëritura gjatë ditës.

Kontraktori dhe Policia Rrugore janë prezente në vend për të drejtuar trafikun.

ARRSh kërkon mirëkuptimin e banorëve dhe përdoruesve të rrugës derisa kjo situatë të qetësohet.
Shtuar më 26/11/2019, ora 16:40

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori