Ndryshon rezultati në Maqedoni, këtë raund e vështirë të zgjidhet presidenti (FOTO
Te ndihmojme Indritin 12 vjecar!
Albeu.com
Djaloshi 12 vjeçar, Indrit Ajrullahu nga Shkupi vuan nga një sëmundje e rëndë e njohur si Ewing Sarcoma ose kancer në këmbë. Jeta e tij është në rrezik dhe fatkeqësisht shërimi shihet vetëm jashtë Maqedonisë.
Mjekët e kanë preferuar një spital në Francë, megjithatë harxhimet janë shumë të larta që nuk mund të mbulohen nga familja e tij. Për shërimin e Indritit nevojiten 190 mijë euro, ndërsa familja duke shpresuar se ekzistojnë njerëz human me lot në sy bën lutje që të ndihmohet ky djalosh të jetojë jetën së bashku me shoqërinë e tij.

Gjithkush mund të ndihmojë duke dhuruar para nëpërmjet thirrjeve telefonike ose duke dërguar para në xhirollogarinë e hapur pikërisht për këtë qëllim. Vetëm me një thirrje telefonike mund të dhuroni 100 denarë, të cilat janë mjaft me rëndësi në këtë moment për shërimin e Indritit. Familja i falënderon që më parë të gjithë ata zemërmirët, njerëzit humanë dhe qëllimmirë.


Dhuroni përmes celularit ose llogarisë bankare:

077 / 143-222 (Vip Operator)

075 / 143-550 (One Operator)

Numrat vlejnë vetëm për Maqedoni!

Emri: INDRIT AJRULA

Llogaria: 210-5016245984.38 (NLB Skopje)

Për pagesa jashtë Maqedonisë:

IBAN: MK07210501624598438

SWIFT: TUTNMK22
Shtuar më 02/02/2010, ora 18:23
Tage: arkiv
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori