Del videoja, momenti i arrestimit të Stresit
Të gjitha ndryshimet, ja "furtuna" e Xhafajt ndaj shefave të Tahirit
Pëlqej
Drejtoria e Pwrgjithshme e Policisw sw Shtetit ka kryer njw mori ndryshimesh sot nw komisariatet e rretheve duke bwrw njw qarkullim tw njw pjese tw mirw tw shefave.

“Pas ndryshimeve në nivelin drejtues vendor në Policinë e Shtetit, në funksion të nevojës për të përmirësuar më tej punën e strukturave lokale të Policisë, është vendosur lëvizja e një sërë drejtuesish në Komisariatet e Policisë dhe nivele të tjera drejtuese.

Ndryshimet synojnë t’i japin një tjetër ritëm punës së Policisë së Shtetit në përmbushjen e përgjegjësive të saj”, thuhet ne njoftim.

Tw gjitha ndryshimet

DREJTORIA VENDORE E POLICISE TIRANE

Kom.Pol.Nr.1 Kryekomisar Albert Xhaho, Asistent/Lektor ne Departamentin e Hetimit të Krimit, ne Akademine e Sigurise, transferohet Shef i Komisariatit te Policise Nr.1.

Kom.Pol.Nr.2 K/Komisar Ylli Doda, Specialist ne Sektori per Hetimin e Krimeve te Renda kunder Personit dhe Veprave te Cilesuara, ne Drejtorine per Hetimin e Krimeve te Renda, ne Drejtorine e Pergjithshme per Hetimin e Krimit te Organizuar dhe Krimet e Renda, transferohet Shef i Komisariatit te Policise Nr.2.

K/Komisar Arsen Sinatamaj, Shef i Komisariatit te Policise Nr.2, ne Drejtorine Vendore te Policise Tirane, transferohet Zv/drejtor për Hetimin e Krimit të Organizuar dhe Krimet e Renda, ne Drejtorine Vendore te Policise Tirane.

Kom.Pol.Nr.4 K/Komisar Agim Hoxha, Shef i Komisariatit te Policise Shijak, ne Drejtorine Vendore te Policise Durres, transferohet Shef i Komisariatit te Policise Nr.4, ne Drejtorine Vendore te Policise Tirane.

Kom.Pol.Rrugore K/Komisar Erion Ahmeti, Specialist ne Sektorin e Analizes dhe Planifikimit ne Drejtorine e Policise Rrugore, transferohet Shef i Komisariatit Rajonal te Policise Rrugore, ne Drejtorine Vendore te Policise Tirane.

DREJTORIA VENDORE E POLICISE DURRES

Kom.Pol.Durres K/Komisar Saimir Duro, Specialist ne Sektorin per Hetimin e Narkotikeve, ne Drejtorine per Hetimin e Narkotikeve dhe Trafiqet, ne Drejtorine e Pergjithshme per Hetimin e Krimit te Organizuar dhe Krimet e Renda, transferohet Shef i Komisariatit te Policise Durres, ne Drejtorine Vendore te Policise Durres.

Kom.Pol.Kruje K/Komisar Edvin Ndreu, Specialist ne Sektorin per Hetimin e Krimeve te Renda kunder Prones, ne Drejtorine per Hetimin e Krimeve te Renda, ne Drejtorine e Pergjithshme per Hetimin e Krimit te Organizuar dhe Krimet e Renda, transferohet Shef i Komisariatit te Policise Kruje.

Kom.Pol.Shijak K/Komisar Aliosha Brokaj, Shef i Sektorit te Forces se Posaçme te Operacioneve Speciale dhe Kerkimin, ne Drejtorine Vendore Policise Tirane, transferohet Shef i Komisariatit te Policise Shijak, ne Drejtorine Vendore te Policise Durres.

DREJTORIA VENDORE E POLICISE ELBASAN

Kom.Pol.Librazhd N/Komisar Bedri Xhika, Shef i Komisariatit te Policise Cerrik, ne Drejtorine Vendore Policise Elbasan, transferohet Shef i Komisariatit te Policise Librazhd, ne Drejtorine Vendore te Policise Elbasan.

Kom.Pol.Gramsh Komisar Alfred Maksuti, Shef i Komisariatit te Policise Peqin, ne Drejtorine Vendore Policise Elbasan, transferohet Shef i Komisariatit te Policise Gramsh, ne Drejtorine Vendore te Policise Elbasan.

Kom.Pol.Peqin Komisar Bilal Semanaj, Shef i Komisariatit te Policise Gramsh, ne Drejtorine Vendore Policise Elbasan, transferohet Shef i Komisariatit te Policise Peqin, ne Drejtorine Vendore te Policise Elbasan.

Kom.Pol.Cerrik N/Komisar Myseret Hasabelli, Shef Komisariati Policise Kufitare Diber, ne Drejtorine Vendore te Kufirit Kukes, transferohet Shef i Komisariatit te Policise Cerrik, ne Drejtorine Vendore te Policise Elbasan

DREJTORIA VENDORE E POLICISE KORÇE

Kom.Pol.Pogradec Komisar Nikollaq Palla, Specialist ne Sektorin per Hetimin e Pastrimit te Parave, ne Drejtorine per Hetimin e Krimit Ekonomik e Financiar, ne Drejtorine e Pergjithshme per Hetimin e Krimit te Organizaur dhe Krimet e Renda, transferohet Shef i Komisariatit te Policise Pogradec, ne Drejtorine Vendore Policise Korçe.

Kom.Pol.Maliq Komisar Gentian Diko, Specialist ne Njesite per tendencat e radikalizmit dhe ekstremizmit, ne Sektorin e Hetimit dhe Koordinimit, ne Drejtorine e Antiterrorit ne Drejtorine e Policise se Shtetit, transferohet Shef i Komisariatit te Policise Maliq, ne Drejtorine Vendore te Policise Korçe.

DREJTORIA VENDORE E POLICISE BERAT

Kom.Pol.Berat Komisar Eduard Gjika, Specialist Koordinator ne Sektorin e analizes se riskut/statistike ne Drejtorine e Pergjithshme per Sigurine Publike, transferohet Shef i Komisariatit te Policise Berat, ne Drejtorine Vendore te Policise Berat.

Kom.Pol.Skrapar Komisar Gramos Cjapi, eshte emeruar Shef i Komisariatit te Policise Skrapar, ne Drejtorine Vendore te Policise Berat.

Kom.Pol.Ura Vajgurore Komisar Blenard Kaziaj, Shef seksioni i teknologjise dhe pergjimit, ne Drejtorine Vendore te Policise Berat, transferohet Shef i Komisariatit te Policise Ura Vajgurore, Berat.

DREJTORIA VENDORE E POLICISE GJIROKASTER

Kom.Pol.Gjirokaster K/Komisar Besnik Lila, Specialist verifikimi hetues, ne Sektorin e Disiplines, ne Drejtorine e Standarteve Profesionale, transferohet Shef i Komisariatit te Policise Gjirokaster, ne Drejtorine Vendore te Policise Gjirokaster

Kom.Pol.Permet K/Komisar Gazment Shehu, Shef i Sektorit te Rendit Publik, ne Drejtorine Vendore Policise Gjirokaster, transferohet Shef i Komisariatit te Policise Permet, ne Drejtorine Vendore te Policise Gjirokaster

DREJTORIA VENDORE E POLICISE VLORE

Kom.Pol.Vlore Komisar Gentian Musabelliu, Shef i Seksionit te Burimeve Njerëzore dhe Trajnimeve, ne Njesine Speciale te Kufirit dhe Migracionit “DELTA”, transferohet Shef i Komisariatit te Policise Vlore, ne Drejtorine Vendore te Policise Vlore.

Kom.Pol.Sarande Komisar Elion Ligaçi, Specialist ne Sektorin per Hetimin e Korrupsionit, ne Drejtorine per Hetimin e Krimit Ekonomik e Financiar, ne Drejtorine e Pergjithshme per Hetimin e Krimit te Organizuar dhe Krimet e Renda, transferohet Shef i Komisariatit te Policise Sarande, ne Drejtorine Vendore te Policise Vlore.

DREJTORIA VENDORE E POLICISE FIER

Kom.Pol.Fier K/Komisar Artur Selimaj, Shef i Njesise Speciale e Kufirit dhe Migracionit “DELTA”, transferohet Shef i Komisariatit te Policise Fier, ne Drejtorine Vendore te Policise Fier.

Kom.Pol.Mallakaster K/Komisar Perlat Leli, Specialist ne Sektorin per Krimet e Personit, ne Drejtorine per Krimet, ne Drejtorine e Pergjithshme per Sigurine Publike, transferohet Shef i Komisariatit te Policise Mallakaster.
DREJTORIA VENDORE E POLICISE SHKODER

Kom.Pol.Shkoder K/Komisar Hamdi Shullani, Shef Sektori/Specialist për Kthimin dhe Ripranimin ne Sektorin per Migracionin ne Drejtorine Vendore te Kufirit dhe Migracionit Kukes, transferohet Shef i Komisariatit te Policise Shkoder, ne Drejtorine Vendore te Policise Shkoder.

Kom.Pol.Puke K/Komisar Pal Marku, emerohet Shef i Komisariatit te Policise Puke, ne Drejtorine Vendore te Policise Shkoder.

DREJTORIA VENDORE E POLICISE LEZHE

Drejtues Skender Hita, Zv/drejtor për Hetimin e Krimit të Organizuar dhe K.Renda, ne Drejtorine Vendore te Policise Tirane, transferohet dhe emerohet Zv/drejtor për Hetimin e Krimit të Organizuar dhe Krimet e Renda, ne Drejtorine Vendore te Policise Lezhe.

Kom.Pol.Mirdite Komisar Erdit Rrëçeku, Shef i Komisariatit te Policise Durres, ne Drejtorine Vendore te Policise Durres, transferohet Shef i Komisariatit te Policise Mirdite, ne Drejtorine Vendore te Policise Lezhe.

DREJTORIA VENDORE E KUFIRIT DHE MIGRACIONIT TIRANE

Kom.Pol.Aeroporti Rinas:

Komisar Oltion Zeqo, Specialist ne Sektorin e Hetimit te Trafikut te Paligjshem, ne Drejtorine e Hetimit per Narkotiket dhe Trafiqet, ne Drejtorine e Pergjithshme per Hetimin e Krimit te Organizuar dhe Krimet e Renda, transferohet Shef i Komisariatit te Policise Kufitare Aeroporti Rinas, ne Drejtorine Vendore Kufirit dhe Migracionit Tiranë.
Shtuar më 08/05/2017, ora 17:40
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori