Task Forca ndërpret 483 mijë lidhje të paligjshme të energjisë
Task Forca për energjinë ka ndërprerë mbi 483 mijë lidhje të paligjshme të energjisë ndërkohë që janë 935 raste të denoncuara në Prokurori në gjithë vendin.

Sipas të dhënave të fundit, Tirana udhëheq me numrin më të madh të lidhjeve të paligjshme me 154,425, nderkohë që pas saj vjen qyteti i Elbasanit me 80,401 lidhje të paligjshme.

SHIFRAT

483,940 raste tё ndёrprerjeje tё lidhjeve tё paligjshme dhe debitore ndaj OSHEE.

-Tiranё 154,425

-Elbasan 80,401

-Durrёs 48,707

-Shkodёr 40,618

-Fier 29,757

-Vlorё 28,320

-Dibёr 20,173

-Lezhё 20,089

-Korçё 19,970

-Berat 18,057

-Gjirokastёr 16,821

-Kukёs 6,602Denoncime nё prokurori, 935 raste nё tё gjithё vendin

-Shkodёr 291

-Fier 129

-Durrёs 105

-Vlorё 88

-Kukёs 85

-Elbasan 68

-Tiranё 59

-Korçё 57

-Dibёr 32

-Berat 18

-Gjirokastёr 2

-Lezhё 1Treguesit e tё ardhurave tё mbledhura nё gjysmёn e parё tё vitit

-Tё ardhurat nё shtatё mujor, 45 milion USD mё shumё krahasuar me tё njёjtёn periudhё tё njё viti mё parё.

-Muajt e parё tё vitit 2013- 22,132,074,505 lekё

-Muajt e parё tё vitit 2014- 26,640,642,209 lekё
Shtuar më 05/09/2014, ora 12:03

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori