"Takoje Pinokun dhe dua 3 600 euro": Bisedat e përgjuara që fundosin trafikantët
Prokuroria ka prova të forta nga përgjimet për aktivitetin e paligjshëm të grupit prej 58 personash që u arrestuan kohët e fundit në vend.

Ata akuzohen se kanë kultivuar lëndë narkotike në Shqipëri dhe më pas e kanë trafikuar atë jashtë vendit. Gjithashtu prokuroria ka prova se kanë trafikuar klandestinë nga vendet e Lindjes së Mesme nga kufiri me Greqinë për në zonën pranë kufirit me Malin e Zi.

Të arrestuarit në kuadër të operacionit "Limit" kanë shkëmbyer mjaft biseda kompromentuese me njeri-tjetrin, të cilat i fundosin.

Në bisedën nr,1909 datë 25.06.2018, ora 5:04:45 pasdite, e zhvilluar midis Olger Bamallarit dhe një shtetasi të paidentifikuar , i cili ndodhet në Greqi dhe përdor numrin telefonik +306949055435. Personi konfirmon se ka shkuar e ka takuar “Pinokun” dhe i ka marr “ato”. Olgeri i thotë që të bëjë dhe ai të veta dhe t’ia nisë.

Personi i konfirmon se do t’i nisë 3,6 që do të thotë 3600 euro, e konkretisht:

“435: E vëlla!

844:: I more o?

435: I morra. Dëgjon o?

844: he?

435: Ja dërgova edhe numrin tënd këtij se ma tha nëma ca numrin e Gertit

844: Po mo po se më tha që joooo, kam hall se ishte apo s’ishte aty. Ishte i vogël tha s’ishte aty tjetri tha.

435: Cfarë thotë?! He he he

844:E shiko të keqen vëllai shikjoni edhe ndonjë gjë juve car do më bëji se jam.

435: Po de.

844: Mirë

435:3.6 është. Aj.

844:Mi nis dirket. Mire?

435:Jo mo tani sa të vetë në shpi të marr ato dhe do ik. Mire?

844: Mirë. Aj
Shtuar më 14/09/2019, ora 14:53

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori