Studimi, Shqipëria e 23-ta në Indeksin e Performancës Mjedisore
Botimi i i fundit i Universitetit të Yales USA për Indeksin e Performancës Mjedisore të vitit 2011 e rëndit Shqipërinë në vendin e 23-të nga 163 vende të cilat renditen në këtë studim.

Indeksi i Performancës Mjedisore mat qëllimet mjedisore të vendosura në Sfidat e Mijëvjeçarit, ndërsa ka nisur si një projekt pilot në vitin 2006">2006. Që prej këtij viti, Qendra Yale për Politikat dhe Legjislacionin Mjedisor ka realizuar raporte të përvitshme. /albeu.com/
Shtuar më 13/01/2012, ora 16:27

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori