Sot Dita Ndërkombëtare Kundër Drogës dhe Trafikut të Paligjshëm
Në ditën Ndërkombëtare Kundër Drogës dhe Trafikut të Paligjshëm, ministrja e Arsimit u shpreh sot se korniza e re kurrikulare e vë theksin në edukimin e brezave të rinj duke përfshirë në kuadrin e kompetencave Kompetencën për sipërmarrjen, jetën dhe mjedisin si dhe atë të Edekimit fizik, sportit dhe shëndetit.

#ShkollaQendërKomunitare, një projekt që mundëson hapjen e shkollës ndaj komunitetit, duke bërë të mundur që prindërit, familjet, komuniteti të përfshihen gjithnjë e më shumë e jo vetëm në administrimin e shkollës, por dhe më gjerë në jetën brenda dhe jashtë saj, krijon një partneritet të shëndoshë mësues-nxënës-familje, shkollë-komunitet-institucione, në mbrojtje të jetës dhe shëndetit të fëmijëve.
Shtuar më 26/06/2014, ora 16:44

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori