Sot, dita Botërore e Televizionit
21 nëntori përkon me Ditën BotëroreTelevizionit.

Kjo ditë simbolizon komunikim dhe globalizimin në botën bashkëkohore.

Ditë kjo, e shpallur nga Kombet e Bashkuara në vitin 1996 dhe i ka bërë bashkë për herë të parë, institucionet kryesore të industrisë mediale, Unioni Evropian i Transmetuesve (EBU), Asociacioni i Televizioneve Komerciale në Evropë (ACT) dhe EGTA Asociacioni i Radio Televizioneve me bazë në Bruksel.
Shtuar më 21/11/2019, ora 12:33

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori