Sondazhi i Albeu.com doli me i sakti; paralajmeroi renien e ORA-s dhe ngritjen e LDD-se
Albeu.com
Ishte sondazhi i albeu.com (me 36,253 vota), ai i cili e kishte vendosur ORA-n ne fund te listes se partive "te medha" mu ne kufirin 5%. Sondazhet tjera e tregonin ORA-n me mbi 6 dhe 8%. Edhe 13%-shi i LDD-se ishte me i peraferti me rezultatet preliminare perkunder 6%-shit te sondazheve tjera.Sondazhi i Albeu.com per zgjedhjet parlamentare ne Kosove duket se eshte me i sakti duke krahasuar te gjitha sondazhet tjera.

Sondazhi i Gallup International i kishte dhene plot 8% te votave Partise Reformiste ORA, ndersa sondazhi i organizates Friedrich Ebert Stiftung i kishte dhene gjithashtu 8% duke e nxjerrur para LDD-se se Nexhat Dacit, te ciles i kishte dhene vetem 6% te votave.

LDD-ja, sipas organizates Friedrich Ebert Stiftung dhe Gallup International do te merrte 6 %, ndersa sipas Albeut 13%, qe eshte rezultati me i perafert me rezultatet preliminare sipas se cilave LDD-ja ka marre 10.1% te votave.

Ja linku ku mund te shikoni rezultatet e sondazhit te Albeu.com te publikuar me date 15 nentor 2007, ku morren pjese 36,253 vizitorë: REZULTATET E SONDAZHIT: “Për cilën parti politike do të votoni në zgjedhjet e ardhshme në Kosovë?”
Shtuar më 19/11/2007, ora 18:21
Tage: arkiv

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori