S’kualifikohen ofertat e paraqitura për Unazën e Re
Kryetarja e ARRSH, Sonila Qato në një dalje për mediat njoftoi se janë s’kualifikuar të gjitha ofertat e paraqitura për një nga lotet e projektit të Unazës së Re për mos përputhjen e kritereve.

“Komisioni i Vlerësimit të Ofertave u ka ofruar të gjitha kompanive s‘kualifikimin e ofertaveparaqitura, pasi nuk përputhen me kriteret. Sot do i paraqes ministres Balluku një proces transparent. Kompanitë janë partnere të ARRSH dhe dialogu dhe transparenca do jetë parësore. Kompanitë kanë të drejtën të ankimojnë. Në lotët e tjera të projektit do vijojnë punimet dhe shpronësimet, pasi ky projekt do të realizohet”- tha Qato.
Shtuar më 31/01/2019, ora 11:40

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori