Siguria ushqimore, kontrolle për tregtimin e mishit
Nën drejtimin e Ministrit të Bujqësisë, Zhvillimit Rural dhe Administrimit të Ujërave, Edmond Panariti u mblodh sot Task-Forca e cila vendosi të zhvillojë një aksion për kontrollin e tregtimit të kafshëve të gjalla dhe mishin e therur.


Minsitri Panariti deklaroi se kjo nismë ka si synim rritjen e sigurisë ushqimore për qytetarët. Kreu i Bujqësisë i bëri thirrje tregtarëve të kafshëve të gjalla dhe mishittherur në gjithë vendin që të marin masat e nevojshme për të plotësuar standartet e kërkuara.
Shtuar më 04/11/2013, ora 17:01

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori