Shullazi kërkon përjashtim të trupës gjykuese
Emiljano Shullazi, Gilmando Dani, Endrit Zela dhe Blerim Shullazi, kërkojnë përjashtimin e trupës gjykuese të përbërë nga Saida Dollani, Albana Boksi dhe Valdete Hoxha nga gjykimi i çështjes.

Kërkesa i është bërë Gjykatës së Apelit për Krime të Rënda.

Seanca e radhës për këtë grup pritet të mbahet në 6 qershor, ndërsa nëse pranohet kërkesa e të pandehurve, KLGJ do duhet të caktojë trupin gjykues.
Shtuar më 24/05/2019, ora 15:20
Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori