Shqiptari lë vajzën 7 vjeçare të vetme në shtëpi për të vjedhur alkool në një lokal
Një shtetas shqiptar me banim në Treviso nuk hezitoi të linte vetëm vajzën 7-vjeçare">7-vjeçare në shtëpi dhe shkoi tw merrte alkol.

Burri shkoi në një lokal dhe u përpoq të merrte një birrë pa paguar, por u ndalua nga menaxheri.

36-vjeçari më pas filloi ta godiste me shqelma dhe grushte, derisa e kërcënoi me thikë.

Më pas, mori shishet që donte dhe iku. Policia e gjeti atë disa orë më vonë dhe e arrestoi.

Grabitja

Grabitja ndodhi pasdite vonë të 4 majit 2018 në Bar Sole di Treviso, por vetëm tani po vazhdon gjyqi kundër hajdutit. 36-vjeçari hyri atë ditë në klub, dukshëm i dehur dhe urdhëroi për një shishe birrë. Megjithatë, më vonë, ai refuzoi ta paguante.

Menaxheri, një shtetas kinez, kundërshtoi dhe filloi një rrahje e dhunshme. Viktima pësoi dëmtime në fytyrë dhe në gjoks. Trauma e fytyrës, në veçanti, ishte shkaktuar nga një goditje që ai i kishte shkaktuar atij me shishen e pa paguar. Disa orë më vonë, megjithatë, burri u njoh nga pronari i lokalit dhe u raportua në polici. Shqiptari u arrestua më vonë.

Ndërsa grabitja ndodhi, në banesën e shqiptarit ndodhej e vetme vajza 7-vjeçare">7-vjeçare. Për këtë arsye, përveç grabitjes dhe dëmtimeve të rënda, burri akuzohet edhe për braktisje të një të mituri. Kësaj i shtohet edhe krimi i pastrimit të parave. Në fakt, në xhepat e 36-vjeçarit u gjetën dy karta krediti dhe një Postamat që ai u kishte vjedhur disa fatkeqëve një muaj më parë.

Burri i kishte përdorur paratë për të paguar alkoolin e blerë në lokalin ku kreu grabitjen.Për të marrë pak alkool, një shtetas shqiptar me banim në Treviso nuk hezitoi të linte vetëm vajzën 7-vjeçare">7-vjeçare në shtëpi.

Burri shkoi në një lokal dhe u përpoq të merrte një birrë pa paguar, por u ndalua nga menaxheri.

36-vjeçari më pas filloi ta godiste me shqelma dhe grushte, derisa e kërcënoi me thikë. Më pas, mori shishet që donte dhe iku. Policia e gjeti atë disa orë më vonë dhe e arrestoi.

Grabitja ndodhi pasdite vonë të 4 majit 2018 në Bar Sole di Treviso, por vetëm tani po vazhdon gjyqi kundër hajdutit. 36-vjeçari hyri atë ditë në klub, dukshëm i dehur dhe urdhëroi për një shishe birrë. Megjithatë, më vonë, ai refuzoi ta paguante.

Menaxheri, një shtetas kinez, kundërshtoi dhe filloi një rrahje e dhunshme. Viktima pësoi dëmtime në fytyrë dhe në gjoks. Trauma e fytyrës, në veçanti, ishte shkaktuar nga një goditje që ai i kishte shkaktuar atij me shishen e pa paguar. Disa orë më vonë, megjithatë, burri u njoh nga pronari i lokalit dhe u raportua në polici. Shqiptari u arrestua më vonë.

Ndërsa grabitja ndodhi, në banesën e shqiptarit ndodhej e vetme vajza 7-vjeçare">7-vjeçare. Për këtë arsye, përveç grabitjes dhe dëmtimeve të rënda, burri akuzohet edhe për braktisje të një të mituri. Kësaj i shtohet edhe krimi i pastrimit të parave.

Në fakt, në xhepat e 36-vjeçarit u gjetën dy karta krediti dhe një Postamat që ai u kishte vjedhur disa fatkeqëve një muaj më parë. Burri i kishte përdorur paratë për të paguar alkoolin e blerë në lokalin ku kreu grabitjen.
Shtuar më 10/11/2020, ora 20:19

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori