Shqiptarët nuk binden, shihni si qytetarët pa asnjë masë kanë pushtuar supermarketet (FOTO LAJM)

Pavarësisht masave të marra, pavarësisht thirrjeve për kujdes dhe distancë, qytetarët ende nuk janë të bindur për pasojat e COVID-19.

orën 16:00 të pasdites së sotme deri në orën 18:00 qytetarët "braktisën" masivisht banesat dhe dolën rrugëve me makikina dhe në kambë, ndërsa një pjesë e tyre u drejtuan për në supermarkete ku edhe morën furnizimi për çfarë ju nevojiten brenda vetekarantinimit shtepiak.

Fotot e mëposhtme tregojnë radhët e mëdha në supermarketet në kryeqytet, ndërsa shumë prej tyre nuk ruajnë distancat e udhëzuara si dhe janë të papajisur me mjete mbrojtëse.


Në Tiranë por edhe në qytete të tjera, daljet në këtë orar kanë qenë masive, ndërkohë që autoritetet kanë njoftuar se do të lejoheshin vetëm personat që kanë çështje emergjence.
Shtuar më 19/03/2020, ora 23:25

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori