"Shqiptarët martohen për Llotarinë Amerikane"
Skenaristi Alion Çaçi i ftuar në “Opinion” për të diskutuar mbi studimin e Instat për martesat dhe seksualitetin tha se mosha mesatare e martesave aktualisht është 26 vjec.

Ai tha shembullin e shoqërisë së tij që po martohet për shkak të rrethanave sociale-ekonomike.

“Shoqëria ime martohet në moshën 26 vjeç. Një shkak është Llotaria Amerikane se duhet të celebruar për të aplikuar. Një shkak tjetër është qiraja e shtëpisë, etj”. tha ai.
Shtuar më 30/01/2019, ora 10:06

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori