Shqiptarët e bllokuar jashtë vendit, Ministria e Jashtme jep njoftimin e rëndësishëm
Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme është duke punuar për të mundësuar rikthimin e qytetarëve shqiptarë që kanë ngelur të bllokuar në vende të ndryshme të botës, si pasojë e mbylljes së kufijve nga COVID-19.

Teksa ka publikuar numrat e kontaktit, MEPJ thekson se ka disa orare kur mund të telefonohet.

Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme informon të gjithë qytetarët shqiptarë të cilët janë bllokuar jashtë Shqipërisë, për shkak të mbylljes së kufijve tokësorë dhe ajrorë, dhe që kanë nevojë për ndihmë apo informacion ℹ️, të telefonojnë ose të çojnë një sms në aplikacionin WhatsApp, edhe në numrat e vënë në dispozicion për emergjencat nga vetë MEPJ.

Numrat e vendosur në dispozicion mund t’i kontaktoni nga ora 08:00-20:00.

Vetëm SMS ose “WhatsApp” – nga ora ⏰20:00-08:00

📞 00355694045493
📞 00355694045487
📞 00355694045492
📞 00355694045494
📞 00355694045489
📞 00355694045486
📞 00355694045490
📞 00355694045491
📞 00355694045485
📞 00355694045488

Shtuar më 28/03/2020, ora 09:23

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori