Shqiptarët bashkë festojnë 100 vjetorin e Kongresit të Manastirit
Albeu.com
Për Shënimin e 100 vjetorit të Kongresit të Manastirit, Qeveria e Republikës së Maqedonisë ka formuar Këshill organizativë që përbëhet prej pesë ministrave dhe katër akademikëve.Për Shënimin e 100 vjetorit të Kongresit të Manastirit, Qeveria e Republikës së Maqedonisë ka formuar Këshill organizativë që përbëhet prej pesë ministrave dhe katër akademikëve. Kryetar I këtij këshilli është zv / kryeministri Abdilaqim Ademi. Këtë vit kjo datë e rëndësishme për kombin tonë do të shënohet së bashku me Tiranën dhe Prishtinën, ndërsa aktivitetet do të fillojnë prej 14 deri më 22 nëntorit.
"Ky manifestim do të financohet nga Qeveria e RM. Këto ditë kemi zgjedhur edhe logon me të cilën do të paraqitemi në këtë shënim të vitit jubilar të Kongresit të Manastirit gjithashtu është në rrjedhë e sipër edhe në konkursi për esenë më të mirë që do të paraqiten nxënësit e shkollave fillore dhe të mesme. Sigurisht ne I koordinojmë aktivitetet me Tiranën dhe Prishtinës kemi konfirmim edhe të nivelit më të lartë shtetëror të Kosovës dhe Shqipërisë për pjesëmarrje në Akademinë Solemne, kështu që ashtu siç thashë edhe më herët përgatitjet shkojnë në bazë të asaj që kemi planifikuar dhe presim një manifestim dinjitoz", deklaron nënkryetari i qeverisë Abdulhaqim Ademi. (alsat-m)
Shtuar më 14/10/2008, ora 02:13
Tage: arkiv

Shkruani komentin tuaj!
Të fundit nga kjo kategori